Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kecskemét képes leírás - Szállodák, hotelek Magyarországon.tlap.hu
részletek »

Kecskemét - Szállodák, hotelek Magyarországon.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallodak.tlap.hu » Kecskemét
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aranyhomok Business Wellness Hotel

Aranyhomok Business Wellness Hotel

Az Aranyhomok Business **** Wellness Hotel az ország egyik legszebb főterén található, 5 különböző felekezetű templom ölelésében. Erkélyeiről egyedülálló kilátás nyílik a történelmi belvárosra. Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk! Családi, üzleti rendezvények, konferenciák helyszíne szállodánk. Ha a gondtalan pihenés, kikapcsolódás a cél, a szálloda Wellness része ezt is biztosítja Önnek!

Háry Hotel

Háry Hotel

A Háry Hotel*** Kecskemét központjához közel, autóval, autóbusszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a távolsági buszpályaudvar szomszédságában található. Az elsősorban konferenciaturizmusra épült szálloda természetes fénnyel megvilágított, klimatizált konferenciaterme 80 fő befogadására alkalmas, és modern technikával felszerelt. A színvonalas előadásokat projector, dvd-cd lejátszó, számítógép, hangosítás és internet hozzáférés segíti. A külön emelten lévő szintén klimatizált hangulatos szekcióterem a kisebb tréningek, tanfolyamok lebonyolítására szolgál helyszínűl. A rendezvények színvonalas lebonyolításához zenekar, vőfély, fotós, virágkötő, dekoros, cukrász, kozmetikus és fodrász kiajánlásával is hozzájárulunk.

Hotel Három Gúnár

Hotel Három Gúnár

Háromcsillagos szállodánk 1988 óta tagja a Magyar Szállodaszövetségnek. Elhelyezkedése: a szálloda a város szívében, a Katona József Színház szomszédságában található. Központi fekvésből adódóan kényelmes sétával könnyen elérhetőek Kecskemét nevezetes épületei, intézményei, múzeumok, bankok... Szállodánk ideális helyszín a rövidebb vagy hosszabb időt eltöltő turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkező vendégeknek. Aktív pihenést kereső belföldi családok részére kedvezményes szállásajánlatot biztosítunk. Üdülési csekket elfogadunk!

Hotel Perfect

Hotel Perfect

Budapesttől 85 km-re, Kecskemét belvárosának egy csendes utcájában található a Perfect Hotel. A kellemes, új, családias légkör&irc; 3 csillagos szálloda 8 db kétágyas (pótágyazható) és 2 db egyágyas szobával várja kedves vendégeit. Szobáink színes, teletextes televízióval, légkondicionáló berendezéssel, minibárral, telefonnal, saját fürdőszobával, wc-vel rendelkeznek. A szobák mellé minden ízlést kielégítő svédasztalos reggeli társul. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, faxon, vagy e-mailben. - Kecskemét a Duna-Tisza közi homokhátságon, Budapesttől és Szegedtől egyaránt 85 kilométerre fekszik. 1950 óta Bács-Kiskun megye székhelye. Lakosainak száma meghaladja a 105 ezret. A nyelvészek egy része szerint a megfejthetetlen eredetű helynevek közé tartozik. Mások a kecske szót tekintik alapnak, a 'mét' járást, menetet jelent. A kecske mellett szól, hogy a XIII. században Szent Miklós püspök - a legrégibb helybéli templomnak - a Barátok templomának védőszentje, a megtérített új híveknek tenyésztésre kecskét ajándékozott. A magyar nem kecsketenyésztő nép. de az lehetett az akkoriban itt élt sok bolgár, akiknek nyelvén a 'koziczkameta' kecskejárást jelent ...

Tuti menü